18
Haziran
2024
Salı
SPOR

Ünyespor, Bolu deplasmanında

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Ünyespor deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ünye İlçe Stadı'nda çift kale maçı ile Boluspor karşılaşmasının son provasını yapan yeşil-beyazlılar dün ilçeden ayrıldı.

Sezonun ilk karşılaşmasında kendi evinde Boluspor'u 1-0 mağlup eden Ünyespor, yarın 13.30'da oynanmaya başlayacak olan karşılaşmada sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesinde sakatlıkları süren Eyüp, Recep Serkan ve Ferdi'nin forma giyip giyemeyeceği maç günü belli olacak.

Teknik direktör Cevdet Uzunköprü kesinlikle deplasman korkuları olmadığını ifade ederek, "Rakibimizden korkmuyoruz ama küçümsemiyoruz da. Maça iyi hazırlandık. Sakat oyuncularımızın durumu belli değil ancak şampiyonluk parolasıyla başladığımız ligin hazırlık aşamasında güçlü bir ekip kurduk. Oyuncu konusunda sıkıntımız yok. Sahadan 3 puanla ayrılamasak bile en az 1 puanı hanemize yazdıracağımıza inanıyorum" dedi.

Sezonun 10. karşılaşmasına çıkacak olan Ünyespor, oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet 2 mağlubiyet alırken, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. 17 puana sahip Ünyespor, attığı 11 gole karşılık kalesinde 6 gol görürken aynı puana sahip Gençlerbirliği Asaşspor'dan 3 gol averaj eksiği ile 2. sırada yer alıyor.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 16:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?