23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ünyespor lige hazır

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup ekiplerinden Ünyespor, Boluspor'la oynayacağı ligin ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Geçen sezon uzun haftalar zirve mücadelesi veren ancak başarılı grafiğini ligin son haftalarına taşıyamayan Ünyespor'un yeni sezondaki hedefi mutlak şampiyonluk. Geçen hafta kendi evinde Tokatspor ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kalan Ünyespor, yaptıkları çift kale maçla Boluspor karşısında vereceği 3 puan mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı.

İlk sınavlarında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Ünyespor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, idmanlarda oyuncularının hatalarını belirleyerek kendilerini sık sık uyardı. Takımda geçen sezon forma giyen 12 futbolcusu ile yollarını ayıran, yeni sezonda 14 futbolcuyu renklerine bağlayan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Uzunköprü, bu yıl şampiyonluğu göğüsleyen taraf olmak istediklerini söyledi.

Geçirdikleri 3 etaplık kamp döneminde oynadıkları hazırlık maçlarında oyuncularının sahaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ifade eden Uzunköprü, "Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Boluspor karşılaşmasından mutlu bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarımızın bu karşılaşmada da yanımızda olmasını ve alacağımız 3 puanı onlara hediye etmek istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 23:38:08
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 22:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?