7
Mayıs
2024
Salı
ARDEŞEN - RİZE

Ferdi Yıldız

Başbakan Yardımcısı ve Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Mesut Yılmaz bugün memleketi Rize’de çeşitli açılış törenlerine katılıp temel attı.

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Rize şehir merkezinde yaptığı açılışlardan sonra Ardeşen ilçesine geçerek hayırsever işadamı Ferdi Yıldız tarafından yaptırılan Mesut Karaoğlu İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptı. Burada konuşan Yılmaz, ülkemizin ihtiyaç duyduğu okulları yaptırmaya devletin gücünün yetmediğini ve hayırsever vatandaşların desteklerinin gerektiğini söyledi.
Yılmaz, açılıştan sonra okulda eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sınıfları dolaşan ve bir sınıfın tahtasına hayırsever işadamı için teşekkür yazısı yazan Mesut Yılmaz, daha sonra Ardeşen’in Dolana Deresi üzerinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacak olan dere ıslah çalışmasının temelini attı.

Yılmaz daha sonra, Ardeşen’den ayrılarak Rize’ye geldi. Çaykur Genel Müdürlüğü’nde verilen iftar yemeğine katılan Yılmaz, buradan da Rize Devlet Hastanesi’ne giderek bir yakınını hasta yatağında ziyaret etti.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar