18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAMLIHEMŞİN - RİZE
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Sis Otel

Otelimiz Kaçkar Dağları, Milli Parkı içerisinde; Çamlıhemşin Ayder yaylasında 1998 yılında hizmete açılmıştır.

• Otelimizde 10’u aile 27’si standart olmak üzere toplam 37 adet yenilenmiş oda, 120 kişilik çok amaçlı salon, şömineli oturma odası ve lobi bulunmaktadır.

• Trabzon Havalimanına 140 km. Karadeniz Sahil otoyolu Ardeşen Kavşağına 45 km. mesafededir.

Aktiviteler:Trekking: Fırtına vadisi içerisindeki bulunan yaylalarda trekking sporu için oldukça uygun parkurlar mevcut olup, keşfedilmeyi bekleyen yeni parkuru da içinde barındırmaktadır.
Bu parkurlar içerisinde; Avusor-Peryatak – Çamyatak –Ayder, Ayder- Hazindağ- Pokut ve kavron-Samistal- Ayder parkurları doğa tutkunlarının yürüyüşlerinde vazgeçemedikleri güzergâhlardır.


Bütün bu güzergâhlarda araç yolu olmayıp yüzyıllar boyunca yaylacılar tarafından kullanılan doğal patika yollar bulunmaktadır. Uzman rehberlerimiz eşliğinde bu parkurlarda güvenle hizmet verilmektedir.

Rafting: Rafting sporu fırtına deresinde son yıllarda oldukça yaygın olarak yapılmaktadır. Macera seven ziyaretçiler için adrenalini yüksek bir aktivitedir. Mayıs-haziran döneminde profesyoneller için, temmuz-ağustos döneminde ise amatör gruplar için su seviyesi uygundur. Raftingle beraber fırtına deresinin iki büyük kolu olan Ayder ve Çat ana kollarında kano ve kayaking de yapılabilmektedir.


Jeep Safari: Fırtına vadisinde bulunan güzellikleri görmek için şüphesizki yürümek gerekmektedir. Ancak yürüyüş konusunda sıkıntısı olan yada bu vahşi vadide araç kullanmak isteyen meraklılar içinde oldukça uygun offroad parkurları vardır. Kiralayabilecekleri arazi araç larıyla vadide bulunan yayla yollarında bu aktiviteyi gerçekleştirebilirler. Ayder-Huser yolu, Çamlıhemşin-Amlakit yolu, Çamlıhemşin-Pokut -Sal yayla yolları jeep safari için oldukça uygun parkurlardır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ayder Yaylası Çamlıhemşin - Rize
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 464 657 20 30
Faks :+90 464 657 21 86
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.