2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Atakum şampiyon oldu

Atakum sahilinde gerçekleştirilen Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum etabında Atakum Belediyespor şampiyon oldu.


Atakum Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Garanti Bankası işbirliğiyle düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum etabı sona erdi. 8 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Kanarya Tur ile Atakum Belediyespor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleden galip ayrılan taraf rakibini son dakikada attığı golle 7-6'lık bir skorla deviren Atakum Belediyespor oldu. Atakum Belediyepor, 26-30 Eylül tarihleri arasında Alanya'da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya da hak kazandı.


Maçın ardından kupa törenine geçildi. Törende üçüncü Çarşamba Bakkallar Odası ile ikinci olan Kanarya Tur'a kupaları takdim edildi. Şampiyon olan Atakum Belediyespor ise şampiyonluk kupasını Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'nın elinden aldı. Oyuncularla birlikte kupayı kaldıran Başkan Burma, takımın sevincine de ortak oldu.
Kupa töreninin ardından Belediye Başkanı Burma'ya, TFF Bölge Sorumlusu Yücel Uyar tarafından Atakum Belediyesi'nin turnuvaya katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi. Turnuva hakkında düşüncelerini açıklayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, önümüzdeki sene Atakum sahillerinin bu turnuva ile renkleneceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 19:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?