6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

"Canikli Bayanlar Buluşuyor"

"Canikli Kadınlar Buluşuyor" programına katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hedeflerinin Canik'e kazandırılan yatırımlarla insanların hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyledi. 

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa AK Parti Canik Kadın kolları Başkanı Safiye Öz ve yönetim kurulu üyeleri ile Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri katıldı. 

Programa katılarak Canik'e yapılanlar ve bundan sonra yapılacaklar hakkında hanımlara bilgi veren Başkan Genç, "Canik'e her ne yapıldıysa sizlerin hayatını kolaylaştırmak için yapıldı. Bu çalışmamız hala devam ediyor. Asla durmak yok. İlk gün ve ilk aşkla yolumuza devam ediyoruz" dedi. 

Başkan Genç, kendisinden iş talebinde bulunan bayanlara, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte açtıkları kurslara katılmalarını tavsiye etti. Genç, "Sadece kurslara gitmek veya sertifika almak yetmiyor. Alınan bu belgelerin bir şekilde ev ekonomilerine katkı sağlaması gerekmektedir. Zaten kursları açmamızdaki amaçta bu. Bu nedenle özellikle ev hanımları boş vakitlerini değerlendirip, el becerilerini geliştirmeli ve kurlarda öğrendiklerini bir şekilde paraya çevirerek ev ekonomilerine katkı sağlamalı” diye konuştu. 

Başkan Osman Genç'in konuşmanın ardından hanımlar, söylenen şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 17:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?