2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

"Fırıncının oğluyum" diyerek dolandırdı

Samsun'un İlkadım ilçesinde "bitişikteki fırıncının oğluyum" diyerek bir dükkan sahibini dolandıran ve bir parfümeriden hırsızlık yapan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Rasathane Mahallesi'nde bulunan M.G.'ye ait giyim mağazasına giderek, kendisinin bitişikte bulunan fırıncı oğlu olarak tanıtıp parasını az sonra getirme vaadiyle 3 adet kot pantolon ile 2 adet gömlek alan İsa A.(31) kayıplara karıştı.

Zafer Mahallesi'nde P.Ö.B. adlı bayana ait parfümeri dükkanına da giden İsa A., işyeri sahibinin dalgınlığından istifade ederek 1 adet cep telefonu ile 2 şişe parfüm çaldı. Dolandırılan M.G. ile cep telefonu ve parfümleri çalınan P.Ö.B., polise şikayette bulundu. İsa A.'nın motosikletli olduğunu dikkat eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, verilen eşgal doğrultusunda zanlıyı Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı.

Daha önce sabıkasının bulunmadığı öğrenilen İsa A., suçunu itiraf etti. Sorgulanması tamamlanan İsa A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilerek çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 14:38:01
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 15:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?