5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

"Zirve mücadelesi vereceğiz"

Gazi Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Tan, hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirterek, grupta zirve mücadelesi vereceklerini söyledi. 

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Başkan İbrahim Tan, Gazi Belediyespor'un bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla Samsun'un gurur kaynağı olacağını iddia etti. Bu yıl hedeflerinin 2. Lig'e yükselmek olduğunu vurgulayan Başkan Tan, "Kamp döneminde lige iyi şekilde hazırlanan ve tamamen genç bir kadrodan oluşan takımımız bu sezon adından sıkça söz ettirecek" dedi.
Derebahçe Mahallesi'nde yapımı devam eden 2 bin 500 kişilik stadın sezon başlamadan önce açılacağını belirten Başkan Tan, "15 dönüm üzerine kurulmuş olan 2 bin 500 seyirci kapasiteli, profesyonel bir takıma yakışır bir tesis takımımıza büyük motivasyon olacaktır. 3. Lig'de yeni bir takım olmasına rağmen ilk sezonunda kendisine yer edinen ve geleceğe dair sağlam mesajlar veren Gazi Belediyespor böyle bir tesisi hak etti" diye konuştu. 

Taraftarların desteğini büyük ihtiyaç duyacaklarını belirten Tan, "Amacımız kulübümüzün başarılı olması ve spor camiasında iyi bir yer edinerek Gazi Belediyespor adını, adına yakışır şekilde temsil etmesidir. Bunun için şehrimizin tek yürek olması gerekiyor. 2. Lig A Kategorisi'nde Samsunspor'a, 3. Lig'de de Gazi Belediyespor'a destek olunmalı ve takımlarımızın başarılarıyla hep birlikte gurur duyulmalı. Bu anlamda tüm Samsun'dan destek bekliyoruz. Ve inançlı bir takıma destek vermenin, devamında getireceği başarıları da şehrimizle paylaşmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 16:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?