2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

1 kilo esrara 4 yıl hapis

Samsun polisinin düzenlediği operasyonla 1 kilo toz esrar ile yakalanan 2 kişi, yargılandıkları mahkeme tarafından toplam 8 yıl 4 ay hapis, 4 bin TL de para cezasına çarptırıldı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 3 ay önce Gazi Mahallesi'nde bir çay ocağı önünde duran Sinan Y.'yi(24) yakalayarak gözaltına aldı. Sinan Y.'nin elinde bulunan naylon poşet içinde 500 gram toz esrar ele geçirildi. Sinan Y.'nin ifadesi doğrultusunda esrarı aldığı iddia edilen İbrahim K.'nin(24) evine operasyon yapıldı. Gözaltına alınan İbrahim K. ile birlikte 500 gram daha toz esrar ele geçirildi.

İbrahim K.'nin 1 kilo toz esrarı satmak için İstanbul'dan Samsun'a getirdiği ileri sürüldü. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Sinan Y. ile İbrahim K.'nin 'uyuşturucu madde bulundurmak ve uyuşturucu ticareti' suçundan yargılanmaları sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme heyeti Sinan Y. ve İbrahim K.'yı, uyuşturucu ticareti suçlarından 4 yıl 2'şer ay hapis, 2'şer bin TL de para cezasına çarptırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:56:00
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 15:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?