6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

12 saat su kesintisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, ana ishale hattında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün ana şehir merkezinde 12 saat su kesintisi yapıldığını söyledi.

100. Yıl Bulvarı Doğumevi önünde ana ishale hattında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Samsun’da bazı mahallelerde su kesintisi yapıldığını belirten SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, “Sular kesildiği için çarşamba günü sabahı musluklardaki içme suyu bulanık akabilir. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle suları kestiğimizden, borular ve depolar boş olduğu için hızlı akış yaşanacaktır. Bunun için kesinti yapılan yerlerde sular bulanık akabilir. Ancak belli bir süre sonra içme suyu normale dönecektir” dedi.

Her şeyin kontrolleri altında olduğuna dikkat çeken Öncel, “İçme suyu kontrolümüz altındadır. SASKİ Genel Müdürlüğü olarak, her türlü önlemlerimizi aldık. Endişeye edilecek bir durum yok. Vatandaşlarımızın rahat olsun” diye konuştu.

Öncel, 100. Bulvarı Doğumevi önünde bugün, ana ishale hattında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Reşadiye, Yenidoğan, Ulugazi, Çiftlik, Adalet, Zafer, Rasathane, Bahçelievler ve Yenidoğan Mahallelerindeki bazı cadde ve sokaklar ile 100. Yıl Bulvarı ile Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı’nda 12 saat su kesintisi yapıldığını ve akşam saatlerinde suyun verileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeref olgay IP: 88.232.251.xxx Tarih : 4.03.2008 17:57:05

Bu tür kesintileri gece vakti yapmak, insan trafiğinin az olduğu saatleri seçmek varken neden gündüz saatlerini seçiyoruz.Uygulamayı yapanlara empati yapmasını öneririm