6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

12 yaşındaki kıza tecavüz

Samsun'da 18 yaşındaki bir genç, kendisinden ayrılan kız arkadaşının 12 yaşındaki kardeşine, 'güvercinleri gösterme' bahanesiyle götürdüğü evlerinin bodrumunda intikam için tecavüz ettiği iddia edildi.

Olay, Atakum beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde önceki gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, M.B. (18), bir yıl önce duygusal olarak arkadaşlık yaptığı E.K. ile ayrıldı. E.K.'nin kız kardeşi 12 yaşındaki T.K.'yi, evlerinin önünde otururken kandırarak güvercinleri gösterme bahanesiyle oturduğu apartmanın bodrumuna götüren M.B., küçük kıza burada zorla livata yoluyla tecavüz etti.

T.K.'nin olayı ailesine söylemesi üzerine olay polise haber verildi. M.B., dün akşam polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamayı kabul eden ancak intikam için bu olayı gerçekleştirmediğini ileri süren M.B., "Olay gecesi evimizin önünde T.K. ve diğer ablası G.T. ve arkadaşlarla oturuyorduk. 4 kişi sahile gittik. Daha sonra oradan ayrılıp evimizin önüne geldik. Ben burada T.K. ile yalnız kaldım. Ben alkolün etkisiyle T.K.'ye evimin bodrumunda güvencin olduğunu belirterek, kendisine onları göstermek istediğimi söyledim.

T.K. önce benimle bodruma gelmek istemedi. Ancak benim ısrarım üzerine kabul etti. Bodruma gidince orada kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istedim. Bana engel olmaya çalıştı. Benim zorlamam üzerine livata yoluyla cinsel ilişkiye girdim. Daha sonra kendisini bıraktım ve kimseye söylememesi için tembih ettim. İntikam için cinsel saldırıda bulunmadım. Evimizin bodrum dairesine girinceye kadar aklımdan böyle bir şey geçmiyordu. Pişmanım" dedi.

Polisteki sorgulanması tamamlanan T.K., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 15:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Çisem. IP: 88.230.255.xxx Tarih : 21.05.2008 12:25:54

İnsanlık nereye gidiyor böyle yaşlı kadınlara kundakdaki bebeklere okul çağındaki çocuklara tecavüz ediliyor bu nedir ya.