6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

125 usta sınavda ter döktü

Samsun'un Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi tarafından ustalara yönelik başlatılan ve 10 gün süren 'Ustalara İş Pedagoji Kursu' yapılan sınavla tamamlandı.

Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçesine yönelik hizmet veren İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapılan sınavda 125 usta ter döktü. 50 sorudan oluşan ve 1 saat süren sınavda 125 usta, eğitim psikolojisi, eğitimde iletişim, meslek analizi, çıraklık ve mesleki eğitim, iş güvenliği, sigorta işlemleri, iş kazalarından korunma ve meslek dersleri öğretim metotları konularındaki soruları cevapladı.

Ustalara yönelik pedagoji kursu sınavında 125 ustanın başarılı olduğunu belirten İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selahaddin Yüksel, sınav sonrası kursla ilgili memnuniyet anketi yaptırdı.

Eğitim merkezinin toplantı salonunda düzenlenen törende kursiyerlere belgeleri, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Selahaddin Yüksel ve okul idarecileri tarafından verildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 17:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?