2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

14 Şubat'a özel gösteri

Samsun Devlet Opera ve Bale Müdürlüğü'nce, '14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 'Aşk İçin' isimli opera eseri sergilenecek.


Devlet Opera ve Bale Müdürlüğü tarafından 14 Şubat Sevgiler Günü'nü sebebiyle ilk kez sergilenecek olan 'Aşk İçin' opera eseri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 'Aşk İçin' eserinin Allah, karşı cins, çocuk ve büyüklerin sevgisinin birlikte konu alan aynı zamanda sevgi için yazılmış bir eser olduğuna dikkat çeken Devlet Opera ve Bale Müdürü Kerim Soysal, "Yoğun olarak çalışmalarına devam ettiğimiz 'Aşk İçin' eserini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilk kez sergileyeceğiz. Müzik, dans ve şiirin bir arada
olan eserimiz cumartesi günü 15.30'da başlayacak.

Akabinde belli periyotlarda Samsun halkı ile eseri buluşturacağız. Dünyada aklınıza getirdiğiniz her türlü sanat dalı opera ve balenin içindedir. Ne kadar çok izlenirse o kadar çok sevilebilen insanın güzelliklerle yanaşması sağlayan bir sanattır. Gerçek sevgiyi oluşturur. Çünkü sanatın her şeyden evvel insana sevgiyi oluşturur. Sevgi olmazsa insanın, insan olabilmesi mümkün değildir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?