2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

14 yaşındaki kıza tecavüz iddiası

EV SAHİBİNİN KIZINA TECAVÜZE KALKIŞTIĞI İDDİASI

Samsun'da balkondaki çamaşırları toplama bahanesiyle evine çağırdığı ev sahibinin 14 yaşındaki kızına tecavüze kalkıştığı iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

İddiaya göre, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana gelen olayda, evli 1 çocuk babası olan elektrikçi Zihni T. (29), evinin balkonuna ev sahibinin kuruması için astığı çamaşırları evden gideceğini bahane ederek toplaması için evlerinde tek başına bulunan E.Ö.'yü (14) evine davet edip burada küçük kıza tecavüze kalkıştığı iddia edildi. Olaydan sonra şikayet üzerine tutuklanan Zihni T.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına bugün başlandı.

Zihni T., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, ev sahibinin kendisini evden çıkartmak için kendisine tuzak kurduğunu iddia etti. Kendini savunan Zihni T., "Ev sahibim Y.Ö., kendi oturduğu dairesinde tadilat yaptığı için benim evimde geçici süre kalmayı teklif etti. Ben de kabul ettim. Ailece bizimle birlikte kaldılar. Ben işten eve geç geldiğim için Y.Ö., eşim S.T.'ye tacizde bulunmuş. Biz bu olayı kendisine sorduğumuzda tepki gösterdiler ve bizi evden çıkarmak istediler. Bu yüzden bana iftira atılıyor. Olay günü E.Ö. çamaşırları toplamak için bize geldi. Kendisi üzerime yürüdü ve ben de yere ittim. Aramızda başka bir sorun yaşanmadı" dedi.

Zihni T.'den şikayetçi olduklarını belirterek cezalandırılmasını isteyen baba Y.Ö.(37) ile anne E.Ö. (36), "Evimizde 1.5 yıldır kiracı olarak kalıyordu. Tamamen iftira atan kendisidir. Kızım olay günü ağlayarak bizim çalıştığımız işyerine geldi ve bütün olup bitenleri bize anlattı. Evimizin anahtarı ile hala kendisinin üzerindedir. Cezalandırılmasını istiyoruz" diye konuştular.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

EV SAHİBİNİN KIZINA TECAVÜZE KALKIŞTIĞI İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 18:00:02
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 10:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?