4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

14'lük kızın tecavüzüne uğramış

14 YAŞINDAKİ KIZIN TECAVÜZÜNE UĞRAMIŞ

Samsun'da 14 yaşındaki kızla ilişkiye girip hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklanan genç, olay günü alkollü olduğunu ve sızıp kaldığını, kızın kendisiyle ilişkiye girdiğini, bunu sabah öğrendiğini ileri sürdü.

Daha önce birçok kez kendi rızasıyla ilişkiye girdiği kişilerden daha sonra şikayetçi olup tutuklanmalarını sağladıktan sonra sürekli evden kaçıp erkelerle ilişkiye girdiği iddia edilen S.K. (14), devlet korumasına altına alınıp, yuvaya yerleştirilmişti.

Ancak kaldığı kız yuvasında rahatsızlanan S.K.'nin Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan muayene ve tetkiklerinde hamile olduğu ortaya çıktı. S.K., Fatih B. (28) adlı gençle Adalet Mahallesi'ndeki evine gittiklerini ve burada ilişkiye girdiklerini iddia etti. Olayla ilgili gözaltına alınan Fatih B. tutuklandı. Fatih B.'nin Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.

15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Fatih B., suçlamaları kabul etmeyerek kendini savundu. S.K.'nin ablasıyla arkadaş olduğunu ve kendisini bu yüzden tanıdığını belirten Fatih B., "Olay akşamı ısrarla bana telefon açtı. Kız yurdunda kalıyordu ve eve de gitmiyordu. Arkadaşlarımla buluşacağımı söyledim. Yine de buluşmak istediğini tekrarladı. Birlikte gittiğimiz bir tesiste ben bira içtim, ardından da hap aldım. S.K. yurttan kaçtığı için sokaklarda kalmasına gönlüm razı olmadı. Eve gittik. Ben aldığım içkinin ve üzerine de içtiğim hapın etkisiyle sızmışım. Sabahleyin kalktığımda S.K.'yi yanımda sadece külotuyla gördüm. 'Hayırdır, yanımda ne işin var?' dediğimde, 'Seninle ilişkiye girdik' dedi. Ben bir kez ilişkiye girdiğimi o şekilde öğrendim. Bana ayrıca korunduğunu ve hamile kalmasının mümkün olmadığını söylemişti. Zaten kendisiyle ilişkiye girdiğimi de hatırlamıyorum" diye konuştu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınan raporda, S.K.'nin ilişki sonucu ruh ve beden sağlığının bozulduğuna dair rapor verildi. Mahkeme heyeti raporu okurken sanık avukatı, müvekkilinin suçsuz olduğunu, söz konusu S.K.'nin daha önce de birçok kişiyle kendi rızasıyla birlikte olup daha sonra şikayetçi olduğunu ve bu yüzden çok sayıda kişinin aynı suçtan yargılandığını ifade etti.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

14 YAŞINDAKİ KIZIN TECAVÜZÜNE UĞRAMIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 16:08:01
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 16:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.254.185.xxx Tarih : 5.05.2010 21:34:16

valla  ben bu habere yorum yapmadan gecemiceem..yazılana bakılırsa burda gercek sorumlu olan devletin bir kurumu.yani devlet himayesine aldıgı kişiyi yeterince dış etkenlerden koruyamamış..ve buna karşılık bir suclu arayıp bulmuş işte..gercek sorumlular ellerini sallayarak dolaşmakta veya halen devletin kasasından maaş adı altında para almaktalardır..ADALET arayanlara veya dagıtıcılara duyurulur...tv lerde bir sorun olunca devlet hiayesine almıştır veya alacaktır denilmekte..buyrun himayesine alınanların son halii..