4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

16 yaşında katil oldu!

16 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNE SALDIRAN KAN DAVALILARINI ÖLDÜRDÜ

Samsun'da 16 yaşındaki genç, aralarında kan davası bulunan şahsı, evlerine gelip annesine saldırması üzerine tabancayla vurarak öldürdü.

Canik ilçesinin Gölalan köyünde yaklaşık 17 ay önce tarlalarından geçen su borusunun patlatılması sonucu aralarında husumet bulunan ve yolunu kesenleri jandarmaya ihbar ederek şikayetçi olan İsmet Bayraker (38), baltalı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmiş, olayla ilgili olarak Cemil Karakurt (34), babası Salih Karakurt (72) ile amcasının oğlu Hamit E. (28) tutuklanmıştı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 9 ay önce görülen davada, İsmet Bayraker'i baltayla öldürdüğü iddia edilen Salih Karakurt 15 yıl,

Yılmaz Bayraker de yaralamaya teşebbüs suçundan 1 ay 12 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Cemil Karakurt ile Hamit E.'nin ise öldürme olayına karışmak suçundan yeterli ve inandırıcı delil bulunmadığından beraatlerine karar verilmişti.

Cemil Karakurt, Yılmaz Bayraker'i ölümle tehdit etmek suçundan 1 yıl 8 ay hapis, Hamit E. ise Zeki Bayraker'i silahta tehdit suçundan 1 yıl 8 ay, Yılmaz Bayraker'i tehdit etmek suçundan da 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yılmaz Bayraker beraat ederken, Zeki Bayraker ise silahla tehdit suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ayrıca, Zeki Bayraker, Salih Karakurt'u yaralama konusunda nefsi müdafaada bulunduğu için ceza verilmemişti. Tutuklu olarak yargılanan Cemil Karakurt ve Hamit E.'nin

tutukluluk halleri göz önünde bulundurularak kararla birlikte tahliyelerine karar verilmişti.

Dokuz ay önce cezaevinden tahliye olan Cemil Karakurt, bugün babasının kardeşini öldürdüğü Hamit Bayraker'in evine giderek, eşi Güller Bayraker'e (45) saldırdı. Bu sırada evde bulunan 16 yaşındaki F.B., annesine saldıran Cemil Karakurt'a tabancayla ateş ederek alnından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurarak olay yerinde öldürdü. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan F.B. ile annesi Güller Bayrakter, Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Cemil Karakurt'un cesedi otopsi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

16 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNE SALDIRAN KAN DAVALILARINI ÖLDÜRDÜ
16 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNE SALDIRAN KAN DAVALILARINI ÖLDÜRDÜ
16 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNE SALDIRAN KAN DAVALILARINI ÖLDÜRDÜ
16 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNE SALDIRAN KAN DAVALILARINI ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 17:58:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?