4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

170 yolcu perişan oldu!

UÇAK GELMEYİNCE YOLCULAR PERİŞAN OLDU

Samsun-İstanbul seferi yapacak olan yolcu uçağının İstanbul'dan Samsun'a gelmemesi üzerine yolcular perişan oldu.

Edinilen bilgiye göre, 170 yolcusu olduğu ileri sürülen ve Samsun-İstanbul seferi yapacak olan özel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı bugün Samsun'dan sabah saat 08.10'da kalkması gerekirken, İstanbul'dan Samsun'a gelecek uçak kalkmayınca yolcular ortada kaldı.

3 saat Samsun Çarşamba Havaalanı'nda bekleyen yolcuların bir kısmı biletlerini iptal ettirirken, özellikle aktarmalı olarak İstanbul üzerinden Almanya, Fransa, İsviçre ve Hollanda'ya gidecek olan gurbetçiler ise Samsun'dan uçaklarının kalmaması üzerine yurt dışına gidecek uçaklarını kaçırdılar ve çifte sıkıntı yaşadılar. Almanya'ya girecek olan yolculardan Hayri Akkaya, firmaya tepki gösterdi.

Kendisinin Ordu'dan Samsun'a gelip İstanbul üzerinden aktarmalı olarak yurt dışına çıkacağını belirten Akkaya, "170 yolcu sıkıntı yaşadı. Perişan olduk. İstanbul'dan Samsun'a uçak gelmediği için sefer düzenlenmedi. Biletimi ileri bir tarihe ertelediler. Pazartesi gününe kadar bütün uçaklar dolu olduğu için yurt dışına çıkamayacağız. Ben de çaresiz Ordu'ya geri dönüyorum" dedi.

UÇAK GELMEYİNCE YOLCULAR PERİŞAN OLDU
UÇAK GELMEYİNCE YOLCULAR PERİŞAN OLDU
UÇAK GELMEYİNCE YOLCULAR PERİŞAN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 11:56:04
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 12:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?