6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

19 Mayıs gençlik şöleni

Samsun'un Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen '19 Mayıs Gençlik Şöleni’nde sahneye çıkan mahalli sanatçılar, izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı binası girişi önünde yapılan şenlikte mahalli sanatçılar Feride Arslan, Havanur Çakır, Sebahat Sönmez, Derya Çibil, Taygan Güven ve Hikmet sahne aldı. Kalabalığı coşturan sanatçılar, sevilen parçaları seslendirdi. Havai fişek gösterileri de konsere ayrı bir renk kattı.

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Duran Demir yaptığı açılış konuşmasında, “Atatürk'ün Samsun’a çıktığı gün bugün, Atatürk'ün bugün doğum gününü hissediyorum. Bugün doğdu, bugün Türkiye'yi kurtardı. Mustafa Kemal Paşa’yı rahmetle anıyoruz" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş de halka hitaben yaptığı konuşmada, "Sevgili hemşehrilerim, bu kürsülerde çok şeyler söylenebilir ama tek söz şunu söylüyorum: Önce ülkem, önce vatanım. Bu parolayı hiçbir zaman unutmayacağız" diye konuştu.

Bafra Garnizon Komutanı Yarbay Metin Özdemir ise konuşmasında şunları söyledi: "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesi altında düzenlenen bu şöleni Kemalpaşa ismini taşıyan mahallemizde kutlamak ayrı bir şeydir. ‘Bugün doğum günüm’ diyen Ulu Önder’in Atatürk ismini hiç zikrimizden ve fikrimizden çıkarmayalım.”

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 12:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?