2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

19 Mayıs'a özel şöhretler maçı

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 90. yıl etkinlikleri kapsamında Samsunspor'da forma giymiş ünlü oyuncular halı saha maçında ter döktü.

Kırmızı ve beyaz olarak ikiye ayrılan şöhretlerin maçı, kırmızı takımın 7-6'lık galibiyeti ile tamamlandı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 90. yıl etkinlikleri kapsamında Ondokuz Mayıs Lisesi(OML) Mezunlar Derneği'nin organizasyonunda yapılan şöhretler maçı renkli görüntülere sahne oldu. OML Halı Sahası'nda gerçekleştirilen maçta eski milli futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak ile Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere'nin yanı sıra OML'de öğrenim gören ve Samsunspor'da forma giymiş ünlü oyuncular halı saha maçında bir araya geldi.

Çekişmeli geçen maçı kırmızı takımın 7-6'lık galibiyeti ile tamamlandı. Beyaz takımda mücadele eden ve 5 gol atan Tanju Çolak, "Eskiden birlikte oynadığımız futbolcu arkadaşlarımla bir arada bulundum. Çok güzel bir nostaljiydi benim için. Bundan sonra her zaman burada Atatürk'ün start verdiği ve savaşı kazandığı noktada olmak benim için gerçekten büyük gurur verici. Zaten Samsunlu olmaktan büyük zevk ve onur duyuyorum. Samsun benim dünyam" dedi.
Maç sonunda Tanju Çolak hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 19:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?