3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

2 aylık eşe 'ters ilişki' davası!

2 AYLIK EŞİNE CİNSEL SALDIRIDAN YARGILANIYOR

Samsun'da genç bir kadın 2 aylık eşinin kendisiyle ters ilişkiye girmek isteyip darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olunca, hakkında dava açılan kocanın yargılanmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre, G.N.(23) adlı genç kadın, 2 aylık eşi M.N.'nin (32), kendisiyle ters ilişkiye girmek istediğini ve zorla tecavüze kalkıştığını ileri sürüp şikayetçi oldu.

Olay sırasında eşine direnince eşini yaralayan G.N. hakkında "basit yaralama" suçundan, M.N. hakkında ise "mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı" suçundan dava açıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında M.N., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Daha önce savcıya verdiği ifadenin doğru olduğunu söyleyen M.N., ayrıca kendisine saldırıp yaralayan eşinden de şikayetçi oldu. Genç kadın ise eşinin kendisiyle zorla ters ilişkiye girmek istediğini ileri sürerek, "Yeni evlendik. Sürekli ters ilişkiye girmek istiyordu. Olay günü bana saldırdı. Kendimi sıktığım için ilişkiye tam olarak giremedi. Şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum. Ayrıca boşanma davası Samsun 2. Aile Mahkemesi'nde devam ediyor" dedi.

2 AYLIK EŞİNE CİNSEL SALDIRIDAN YARGILANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 17:09:03
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 19:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?