2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

2 kardeş polisi alarma geçirdi

Samsun'da kapalı bir otoparkta otomobilin içinde ağlarken fark edilen 2.5 ve 3 yaşındaki 2 kardeş polisi alarma geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, olay, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nın altında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otoparkta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Park halindeki 06 BC 6322 plakalı otomobilin içinde ailesi tarafından bırakılan 2.5 yaşındaki Havin ile 3 yaşındaki Bilal, ağlamaya başladı. Çocuk sesini fark eden bir vatandaş önce aracın alarmı çalıyor zannetti ve daha sonra ağlama sesinin geldiği araca yönelince içindeki 2 çocuğu fark etti. Olay otopark görevlisi ile polise bildirildi.

Otopark görevlisi araçtan indirdiği çocukları avuturken, olay yerine gelen polis, çocuklarını araçta bırakan aileyi aramaya başladı. Yaklaşık 45 dakika sonra araçlarının yanına gelen anne Leyla Ö. ile baba Gökhan Ö., çocuklarını ve polisi görünce şaşkına döndü. Ailelerini gören çocuklar sevinç içinde yanlarına koştu. Gökhan Ö.'nün hasta olan eşi için doktora gittikleri, bu yüzden çocukları araçta bıraktıkları ileri sürüldü. Polis, çocukların araçta yalnız bırakılmaması konusunda aileleri uyardı.
 

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?