6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

23 Nisan öncesi örnek kampanya

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin fakir aile çocuklarını sevindirmek için başlattığı "Kullanmadığın Oyuncağı Getir, Bir Çocuk Sevindir" kampanyası çerçevesinde 10 bin oyuncak toplandı.


Ekonomik sebeplerle oyuncak alamayan çocukların sevindirilmesi gayesi ile 4 Mart 2008 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı kampanya ilgi gördü.

Kampanyaya Trabzon, İstanbul, Amasya, İzmir ve Ankara'dan katılan hayırsever vatandaşlar, oyuncakları kargolarla yollandı. Kampanya çerçevesinde 10 bin oyuncak hedeflediklerini, ancak yoğun talep üzerine hedeflerini 20 bine çıkardıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Basın Danışmanı Şenol Kocatepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda yoksul aile çocuklarını oyuncak ile tanıştıracaklarını kaydetti.

Kocatepe, "23 Nisan'da Anaket Sosyal Tesisleri'nde çocuk balosu yapacağız. Bu balo için de 700 çocuğu tespit edip, otobüslerle oraya getireceğiz. Ve bu toplanan oyuncakların bir kısmını orada dağıtacağız. Daha sonra da tespit ettiğimiz adresleri kapı kapı dolaşıp çocuklara oyuncaklarını dağıtacağız" dedi. Kocatepe, oyuncakların Trabzon, İstanbul, Amasya, İzmir, Ankara ve Samsun'daki hayırsever vatandaşların katkılarıyla toplandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 20:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?