6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

23 Nisan'da doğdu,19 Mayıs'da öldü

Samsun'da, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Yücel Nurhan Önal'ın 23 Nisan'da doğduğu, 19 Mayıs'ta hayatını kaybettiği ortaya çıktı.


Çakırlar Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Orman Piknik Koruluğu önünde E.A.'nın (23) otomobiliyle, çarparak ölümüne yol açtığı 6 yaşındaki Yücel Nurhan Önal'ın 23 Nisan 2008 tarihinde Çocuk Bayramı'nda doğum gününü kutladığı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda toprağa verildiği öğrenildi. Ana sınıf öğrencisi olan ve bu yıl ilköğretim okulu birinci sınıfa kayıt yaptırmaya planlayan Önal ailesi çocuklarının ölümüyle adeta yıkıldı. Yücel Nurhan Önal'ın doğum günü ve toprağa verilmesinin iki ayrı
bayrama denk gelmesi duyanları duygulandırdı.


Öte yandan, Yücel Nurhan Önal'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan E.A.'nın sevk edildiği Samsun Adliyesi'nde savcı tarafından tutuklanması için nöbetçi mahkemeye sevk edildiği, ancak nöbetçi mahkemenin kazada ölen çocuğu kusurlu bulduğu gerekçesiyle E.A.'yı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktığı öğrenildi. Önal ailesinin avukatının karara itiraz edip bir üst mahkemeye başvurduğu ve söz konusu mahkemenin de dosyayı incelediği ifade edildi.

...
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 03:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?