2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

24 Kasım'a horonlu kutlama

ATAKUM'DA HORONLU KUTLAMA

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde "Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen yemeğe öğretmenlerle Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'nın oynadığı horon damgasını vurdu.

Atakum Kaymakamı Salim Demir ile Belediye Başkanı Metin Burma'nın eşleri ile birlikte katıldığı gecede, Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi öğrencileri "Karanlıktan Aydınlığa" isimli bir piyes sergilerken, resim, müzik, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törende bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bir gün de olsa öğretmenlerimizi hatırlamam gururunu herkes yaşamalı. Ben hala öğretmenlerimi gördüğümde mutlu oluyor ve önümü ilikliyorum. Sizlere verilen değerin daha da artması gerekiyor. Sizler sınıflarınıza maddi kaygılardan uzak olarak girmeli ki geleceğin nesillerini sağlıklı bir şekilde yetiştirebilmelisiniz. Ben de belediye başkanı olarak size her türlü yardımı yapmaya hazırım şeklinde konuştu" diye konuştu.

Ödül töreninin ardından başlayan müzik ziyafetinde bir ara horon oynayan öğretmenlerin ısrarına dayanamayan Başkan Burma, onlarla birlikte horon oynadı.

ATAKUM'DA HORONLU KUTLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 11:33:03
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 11:46:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?