2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

25 kuruş yüzünden katil oldu

Samsun'da 'sigaranın 25 kuruş zamlı satılması' yüzünden çıkan kavgada kendisini tabancayla yaralayan büfeciyi vurarak öldüren şahıs, adliyeye sevk edildi.


Bahçelievler Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Huzur Sitesi yanında dün saat 16.30 sarılarında meydana gelen olayda, İddia bayiinde çalışan Kerim K. (39) ile bitişiğindeki büfeyi işleten Ekrem Eğribel (55) arasında sigara yüzünden tartışma çıkmış, her iki şahıs arasında silahlı çatışma yaşanmıştı.

Sigaraya gelen zammı haber alınca İddia bayisinde çalışan A.A. adlı bayana 25 kuruş zamlı tarife ile sigara sattığı iddia edilen büfeci Ekrem Eğribel ile Kerim K. arasında çıkan kavga sonucunda karşılıklı olarak birbirlerine tabancayla ateş açan her iki şahısta vurulmuştu.

Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ekrem Eğribel hayatını kaybederken, Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kerim K., Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi ve daha sonra da Gazi Devlet Hastanesi'ne geri gönderildi. Tedavisi tamamlanan Kerim K., bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sorgulanması tamamlanan ve olayda kendisini korumak için tabancayla ateş açtığını söyleyen Kerim K., "Sigara yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bana saldırıp darp etti. Daha sonra da tabancayla ateş açtı. Ben de kendimi korumak için tabancamı ateşledim. Üzgünüm" dedi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden geniş güvenlik önlemi altında çıkartılan Kerim K., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?