2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

3 araç birbirine girdi

Samsun'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında otomobilleri hurdaya dönen doktor ile avukat kazayı yaralı olarak atlatırken, avukatın yardımına koşan arkadaşının aracına da aynı yerde kamyon çarptı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Atatürk Bulvarı Derbent mevkisinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Tekkeköy istikametine seyir eden Samsun Barosu Avukatlarından Özgür Odabaş idaresindeki 55 EZ 393 plakalı otomobil, yolun solunda süpürme çalışması yapan Necaettin Yıldız idaresindeki 55 LK 876 plakalı kamyona arkadan çarptı. Bu sırada aynı istikamete giden Kirazlık Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Vedat Karaoğlu idaresindeki 55 BC 253 plakalı otomobil de aynı yol süpürme aracına arkadan çarptı.


Kazada, araçları hurdaya dönen doktor Vedat Karaoğlu ile avukat Özgür Odabaş yaralandı. Yaralılar, Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu arada avukat Özgür Odabaş'ın kaza yaptığı haberini alan arkadaşı Ömer Özer, olay yerine giderek kendisine yardımcı olmak isterken yol kenarına park ettiği 55 LY 322 plakalı otomobiline de Cihan Oruç idaresindeki 05 EL 516 plakalı kamyon arkadan çarparak otomobili yolun ortasına fırlattı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 19:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?