5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

3 ayda 12 bin 500 ton asfalt

Samsun Atakum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, beldeyi modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. 

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, 3 ayda 12 bin 500 ton asfalt kullandıklarını belirterek, "Kurduğumuz Asfalt Plenti ile beldemizdeki asfalt sorununu büyük ölçüde giderdik. Bundan önce 3 ayda bin 500 ton asfalt kullanırken şimdi ise 3 ay içinde 12 bin 500 ton asfalt kullandık" dedi. 

Vatandaşların hem yaya olarak hem de araçlarıyla işlerine gidiş gelişlerinde, alışverişlerinde bir sorun yaşamaması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Bektaş, " '2007 yılı içerisinde Atakum'da asfaltlanmamış yol kalmayacak' demiştik. 3 ay önce başladığımız çalışmamız neticesinde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bütün yollar asfaltlandı. Sırayla diğer mahallelerimizde de asfaltlama çalışması yapacağız" diye konuştu. 

Kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla asfaltlanmayacak yollara mucır dökeceklerini kaydeden Başkan Adem Bektaş, "Hava şartlarının kötü olması dolayısıyla yollara mucır dökerek vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kurtarmayı planlıyoruz. Amacımız, Atakum'u sorunsuz, daha modern ve daha çağdaş bir belde konumuna getirmek" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 16:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?