2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

3 Mayıs Türkçülük Günü

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Murat Gündoğdu, kendi vatanında, milletine olan bağlılığı en açık ve berrak şekilde ifade eden insanların maalesef bu sevgisinin bedelini en ağır şekilde 3 Mayıs 1994 yılında ödediklerini söyledi.


Gündoğdu, '3 Mayıs Türkçülük Günü' nedeniyle il binasında açıklama yaptı. Türk milliyetçilerinin 3 Mayıs 1944 günü devletin resmi yetkililerince her türlü işkence ve zulümle yargılandıklarını dile getiren Murat Gündoğdu, “Kendi vatanında, milletine olan bağlılığı en açık ve berrak şekilde ifade eden insanlar maalesef bu sevgisinin bedelini en ağır bir şekilde 3 Mayıs 1994 yılında ödemişlerdir. Türk milliyetçileri bugün, teslimiyetçi gayri milli politikalara karşı yine yüce Türk milletinin hizmetindedir. 'Lider Ülke Türkiye' hedefi ile Türk milliyetçileri herkese ve her şeye rağmen, milleti ile beraber bu mücadeleyi kazanacaktır. '3 Mayıs 1944 Milliyetçilik Olaylarının' yıl dönümünde Türk milletinin mutlu ve huzurlu günlerde var olması dileklerimizle önümüzdeki yılların Türklük adına başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz" dedi.
Gündoğdu, Türklüğü etken ile egemen kılma gayret ve ümidiyle tüm Türk milliyetçilerinin bayramını kutladıklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 17:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?