6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

3 yıl sonra yine bıçaklandı

Samsun'da, farklı mahallelerde 25 dakika arayla aynı olayın devamı olarak meydana gelen 2 ayrı silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak'ta bulunan bir dernekte dün gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

Dernekte arkadaşlarıyla birlikte alkol alırken, Resul K. (36) ve C.M.'nin (17) silahlı saldırısına uğrayan Soner G. (22) ensesinden yaralandı. Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Soner G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aynı olayın devamı olarak saat 01.00 sıralarında Reşadiye Mahallesi Ağrı Sokak'ta bir önceki silahlı saldırı olayına karışan Resul K. tarafından vurulan Emre U. (27) da, sağ karın boşluğundan yaralandı. Yaralı olarak Çaykara Sokak'taki evine giden Emre U., ailesi tarafından kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Emre U.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İlk silahlı saldırı olayına karışan C.M. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, her iki silahlı saldırı olayına karışan Resul K. ise kaçarak kayıplara karıştı.

Silahlı saldırıda ağır yaralanan Emre U.'nun 3 yıl önce de bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandığı öğrenildi.

Polis, meydana gelen 2 ayrı olayla ilgili soruşturma başlattı. Olaydan sonra kaçan Resul K.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 12:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?