2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

32 yıl istendi, ama beraat etti

Samsun'da bir iş yerinde camları kırıp, ellerini ve ağzını bağladığı sekreteri taciz ettiği iddiasıyla 32 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanık beraat etti.


Arkadaşıyla birlikte gittiği iş yerinde sekreter M.T.'yi (23) bağlayarak taciz edip işyerindeki camları kırdıkları iddiasıyla hakkında dava açılan ve 3 ay tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz olarak yargılanmak üzere tahliye olan Bahaettin U.'nun (49) Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sona erdi. "Basit yaralama, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme, mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel saldırı, iş yeri dokunmazlığını ihlal"
suçlarından tutuksuz yargılanan Bahaettin U., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Olayın mağduru M.T.'yi ilk defa duruşmada gördüğünü savunan sanık, "30 yıldır cezaevine girip çıkıyorum ve 17 yıl cezaevinde kaldım.

Biz kabadayıyız. Vururuz, kırarız. Hasmımın kızına, eşine veya bir başka bayana asla elimizi sürmeyiz. 8 aylık faili meçhul olay benim üzerime yıkıldı. Ben işyeri sahibi ve sekreter kızı daha önce hiç görmedim ve tanımıyorum. Böyle bir suçun cezasını bilen bir insanım. İddiaları kabul
etmiyorum" dedi.


Mahkeme heyeti, Bahaettin U.'nun suçsuz olduğu kanaatine vararak, hakkında 32 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle açılan davalardan beraatine karar verdi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 19:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?