2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

4 kişi serbest bırakıldı

Samsun'da bir dernekte üniversite öğrencisi kızın, tabancayla kendisini kafasından vurarak intihara kalkışması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, serbest bırakıldı.


Olay, 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir dernek binasında önceki gece saat 00.45 sıralarında meydana gelmişti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Büşra T. (22), girdiği bunalım sonucu derneğin yönetim kurulu odasında tabancayla kafasına ateş açarak intihara kalkışmıştı.


Edinilen bilgiye göre, ağır yaralanan Büşra T.'nin Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Olayla ilgili dernek başkanı Ali G., silahın sahibi Hüseyin K., derneğin çaycısı Namık Ç. ve garson Seda A., polis tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Ali G., Seda A. ve Namık Ç., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, Hüseyin K. ise tutuklanması için nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hüseyin K., adli kontrol şartı ile tutuksuz
yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 20:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?