6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

4 kişi tutuklandı

TFF 3. Lig takımlarından Bafra Belediyespor'da 'simit satışı' yüzünden gerçekleşen ve teknik direktör ile antrenörünün ölümü, kulüp müdürünün de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayıyla ilgili 4 kişi tutuklandı. 

Bafra'da 25 Mart Salı günü Bafra Belediyespor Kulüp binasına yapılan baskında teknik direktör Sedat Gezer (49) ile kaleci antrenörü İsmail Kurt'un (42) öldürülmesi, Kulüp Müdürü Ergin Özarslan'ın (64) da ağır yaralanması olayını gerçekleştirdikleri ileri sürülen olayda tabancayı kullanan M.Ş., simit satışı yüzünden telefonda tesis müdürüyle tartışıp M.Ş.'le birlikte kulübe gelen İ.A., bu sanıklara yardım ve yataklık yapan E.B., Y.A. ile saldırı olayı kapsamında yürütülen tahkikatta gözaltına alınan
İ.A.'nın kayınpederi N.S. ile tanışı M.A., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından dün geniş güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesi'ne çıkarıldı. 

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Bahattin Kaya'ya gece genç saatlere kadar ifade veren zanlılar, nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan M.Ş., İ.A, E.B., Y.A.'yı tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 11:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?