4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

40 yıllık gazeteciye vefa

40 YILLIK GAZETECİYE MESLEKTAŞLARINDAN VEFA

Samsun Gürses gazetesi sahibi, 40 yıllık gazeteci Taner Hazinedar (60), geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Beyin damarlarında meydana gelen tıkanma nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesi'nde tedavi altına alınan Samsunlu gazeteci Taner Hazinedar'ı meslektaşları yalnız bırakmadı. Gürses gazetesi ve Samsun'un en eski matbaasının sahibi olan ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nde daha önceki dönemde başkan vekilliği görevinde bulunan 3 çocuk babası Taner Hazinedar, 40 yıllık meslek hayatında örnek kişiliği ile ön plana çıkmıştı.

Eski 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Samsun Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü Harun Çelik, Doğan Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü İbrahim Sezen ve Zaman Gazetesi Karadeniz Bölge Yayın Temsilcisi Mükremin Albayrak, hastanede tedavi gören Hazinedar'ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar ve 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 16:50:03
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 17:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?