3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

43 çöp altın oldu

43 ÇÖP ALTIN OLDU

İlkadım Belediyesi “Çöpünüz Altın Olacak” kampanyası nisan ayı çekilişinde çeyrek altın kazanan talihliler belli oldu.

“Çöpünüz Altın Olacak” kampanyası nisan ayı kura çekimleri Kanal S ekranlarında canlı yayın ile gerçekleşti. Çekilişe İlkadım Belediyesi'ni temsilen Çevre Koruma Kontrol Müdürü Ragıp Çakır ile birlikte Ziraat Mühendisi Süleyman Tanrıseven katıldı. Çekilen kura sonucunda toplamda 43 talihli çeyrek altın sahibi oldu. Yapılan çekilişle birlikte çeyrek altın sahibi olan talihliler, İlkadım Belediyesi'nin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne nüfus cüzdanları ile birlikte başvuru yapabilecek.

“Çöpünüz Altın 0lacak” projesine vatandaşların ilgisinin bir hayli yoğun olduğunu vurgulayan Çevre Koruma Kontrol Müdürü Ragıp Çakır, “Proje gün geçtikçe halk tarafından destekleniyor. Her ay gözle görülür artış meydana geliyor. Belediye olarak vatandaşın geri dönüşüm atıklarını ayrıştırma konusunda büyük mesafe kaydettiğini söyleyebilirim. Kura çekimi dışında belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün belirlediği, çevreye duyarlı davranışlarından dolayı dört vatandaşa da çekiliş yapılmadan dört adet çeyrek altın verilecek” dedi.

Halkı proje kapsamında yönlendiren ve bununla birlikte belediyeye katkıda bulunan apartman ve site yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür eden Ziraat Mühendisi Süleyman Tanrıseven, “Siteler gibi toplu yaşam alanlarında projemizi apartman sakinlerine detaylı bir biçimde anlatan site görevlileri işimizi daha da kolaylaştırıyor. Bu sayede çöplerin ayrıştırılmasında bizlere fayda sağlıyorlar” diye konuştu.

Vatandaşlar, “Çöpünüz Altın Olacak” nisan ayı kura çekiminde çeyrek altın kazanan numaraları www.İlkadim.bel.tr adresinden öğrenebilecekler.

43 ÇÖP ALTIN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 14:40:02
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 14:47:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?