4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

4x4 araçlara kafa tuttular

3 BİN LİRALIK ARAÇLA 4X4 ARAÇLARA KAFA TUTTULAR

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yapılan Off-Road Yarışları'na kendi yaptıkları "Kene" isimli araçla katılan İsmail ve Bilal Altunay, yarışın ilgi odağı oldular.

Altı ay önce iş makinelerinden topladıkları parçalarla ortaya çıkardıkları 3 bin liraya mal olan araçlarıyla katıldıkları yarışta 4X4 araçlara kafa tutan kuzenler İsmail ve Bilal Altunay, gelecek yıl yapılacak yarışlarda iddialı olacaklarını gösterdiler. Vezirköprü Kunduz Dağı'nda yapılan Off-Road Yarışları sonunda kulüp kurmak için harekete geçen kuzenler, Kaymakam Erol Karaömeroğlu'ndan söz aldılar.

Vezirköprü'de düzenlenen Off-Road yarışlarının yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten İsmail Altunay, "Hobi olarak başlayarak iş makinelerinden topladığımız parçalarla tasarımı kendimize ait ve tamamen el yapımı aracımızla yarışa katılarak, Vezirköprülü gençlerinde neler yapabileceğini göstermek istedik. İlk defa böyle bir yarışa kendi yaptığımız aracımızla katıldık. Zorlu etabı başarılı bir şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Katıldıkları yarış sonunda Kaymakam Erol Karaömeroğlu tarafından tebrik edilen kuzenler, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan yarışlar için araçlarını daha uygun hale getireceklerini ifade ettiler.

Kendi araçlarıyla yarışa katılan gençleri tebrik eden Kaymakam Erol Karaömeroğlu, "Gençlerimizi tebrik ediyorum. Vezirköprü'de Off-Road kulübü kurulması için kendilerine gereken destek sağlanacak" diye konuştu.

3 BİN LİRALIK ARAÇLA 4X4 ARAÇLARA KAFA TUTTULAR
3 BİN LİRALIK ARAÇLA 4X4 ARAÇLARA KAFA TUTTULAR
3 BİN LİRALIK ARAÇLA 4X4 ARAÇLARA KAFA TUTTULAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 18:21:02
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 18:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?