2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Samsun'da 5 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen zanlı, çocuğun durumu ailesine anlatması üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Civril köyünde oturan S.A. (17), aynı köyden olan erkek çocuğu A.A.'yı (5) kandırarak boş araziye götürdü. Burada küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen S.A., olaydan sonra çocuğu bırakarak fabrikadaki işine gitti.

Küçük çocuk eve dönünce babasına S.A.'nın kendisini boş bir araziye götürerek yaptıklarını anlatması üzerine, ailesi jandarmaya şikayette bulundu. Tahkikat sonucunda jandarma zanlıyı çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, S.A. geniş güvenlik önlemleri arasında Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirerek kan örneği alındı.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 00:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KESKIN IP: 92.75.71.xxx Tarih : 3.10.2009 02:14:50

ALLAH ALLAH YA NE OLUYORUZ YA -BU MILLETE NE OLUYOR NEDEN SAPITTI BU INSANLAR VALLAHI CILDIRASIM GELIYOR-BU HABERLERI OKUYUP CILDIRMAMAK MÜMKÜN DEGIL-BÖYLE SAPIKLARI BENIM VERDIGIM VERGILERLE HABIS HANEDE BESLEYEN  DEVLET YETKILILERINE HAKKIMI HELEL ETMIYORUM -ASIN BU PISLIKLERI ;CEZA EVLERI DOLMUS TASMIS NE OLACAK BU GIDISAT ARKADASLAR YAZIN GÖRÜSLERINIZIDE BENDE SIZDEN ILHAM ALAYIM  CILDIRACAM YAKINDA: BU TÜRK MILLETINE YAKISMIYOR  VESSELAM