6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

50. yıl konseri

Samsun'un Bafra Musiki Cemiyeti tarafından Samsunlu sanatçı Taner Çağlayan'ın 50. sanat yılı onuruna 'Taner Çağlayan Özel Konseri' düzenlendi. 

Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen ve iki bölümden oluşan konserde, Bafra Musiki Cemiyeti Klasik Türk Müziği Korosu, Şef Celalettin Demir yönetiminde iki bölüm halinde sanatçıya ait 18 eseri seslendirdi. Konsere Bafra İlçe Kaymamı Bekir Dınkırcı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Sanatçı Taner Çağlayan VE çok sayıda davetli katıldı. 

Konser öncesinde bir konuşma yapan Bafra Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Namık Anarat, Taner Çağlayan'ın kendileri için büyük bir isim olduğunu ifade ederek, "Taner Çağlayan, cemiyetimizin kuruluşundan bu yana 30 yıl boyunca bizimle birlikte olan bir hemşehrimizdir. O, yıllardır ürettiği eşsiz sanat eserleriyle Türk musikisinde önemli yer edinmiştir" dedi. Bafra Musiki Cemiyeti, sanata ve müziğe 50 yılını adayan Samsun Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Taner Çağlayan onuruna verdiği özel konserde izleyicileri adeta büyüledi. Bafra ilçe protokolü tarafından müziğe gönül vermesi nedeniyle alkışlar arasında Taner Çağlayan'a ve diğer müziğe gönül veren kişilere hediye takdim edildi

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 12:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?