4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

50 köy yolu ulaşıma kapalı

SAMSUN'DA 50 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI

Samsun'da kar yağışı sebebiyle 50 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Samsun İl Özel İdaresi Altyapı Daire Başkanlığı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Samsun'da dün geceden itibaren devam eden kar yağışı sebebiyle 50 köy yolu ulaşıma kapandı.

Etkili olan kar yağışının ardından çalışmalara başlayan İl Özel İdare ekipleri, yol açma çalışmalarını cenaze ve hasta bulunan köylere öncelik vererek sürdürüyor.

Samsun İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı sonucu meydana gelen elektrik ve telefon arızalarının giderilmesi için de çalışmaların yapıldığı, Atakum'da 5, Ayvacık'ta 7, Çarşamba'da 26, Salıpazarı'nda 7, Terme'de de 5 köy yolunun kapalı olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Dün gece başlayan kar yağışı sebebiyle kapanan köy yollarına Samsun İl Özel İdaresi 10 greyder, 4 lastikli kepçe ve 14 ekiple müdahale etmektedir. Kapalı köy yollarının açılması için İl Özel

İdaresi ekipleri yoğun çaba sarf etmektedir. 24 saat esasına dayalı çalışan ekiplerimiz, akşam saatlerine kadar bütün köy yollarını ulaşıma açacaktır."

SAMSUN'DA 50 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPALI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 16:06:05
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 23:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?