6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

58,5 milyon YTL yatırım yapıldı

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "58.5 milyon YTL'lik dev yatırımlarımızla geleceğin Gazi'sini hazırladık" dedi.


Göreve geldikleri günden itibaren aralıksız olarak beldenin değişimi ve gelişimi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, bu sürecin sonunda dönüp arkalarına baktıklarında hayata geçirdikleri projelerin önemini bir kez daha anladıklarını belirtti.

Kaldırım, "Gazi Belediyesi olarak sadece bir kesime değil, her kesime hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda önemli mesafeler kat ettik. Şimdi dönüp arkamıza baktığımızda bizi sürekli destekleyen vatandaşlarımızı ve vatandaşlarımızın faydalandığı önemli projelerimizi görüyoruz" diye konuştu.


Hayata geçirilen projelere bakıldığında hayata geçirilmesi bir hayli zor projeler olduğunu ifade eden Başkan Kaldırım, "Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile başlayan hizmet atağımızı Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM), Asfalt Plenti, Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri, Kadın-Gençlik-Özürlüler-Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Merkezleri ile sürdürdük. Yetinmedik, Çok Amaçlı Hizmet Binası, Gazi Dershanesi, Toplu Konutlar, 72 Saatte 1 Mahalle projeleri ve daha nicelerini hayata geçirdik. 58.5 milyon YTL'lik dev yatırımlarımızla geleceğin Gazi'sini hazırladık" şeklinde konuştu.


Projelere en büyük desteği vatandaşların verdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kaldırım, tasarım aşamasında olan onlarca projenin de hayata geçirileceğini belirtti. Geçen günlerde çıkarılan "Hizmet Bülteni" ile yaptıkları yatırımların kuruşu kuruşuna halka sunulduğunu ifade eden Başkan Kaldırım, veremeyecekleri hiçbir hesapları olmadığını, yatırımları doğru ve yerinde yaptıklarını belirtti. Gazi Belediyesi tarafından hazırlanan bülteni isteyen vatandaşların temin edebileceğini söyleyen Başkan Süleyman Kaldırım, "Yaptığımız her yatırımın hesabını verdik. 19.2 milyon YTL'lik borcu, 6.5 milyon YTL'ye indirirken aynı süreçte onlarca projeyi hayata geçirdik. İşte bu sürecin anlatıldığı ve rakamlarla her çalışmanın net bir şekilde ortaya konulduğu hizmet bültenini bütün belde halkımız okumalı" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 15:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?