6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

650 kişiye ücretsiz eğitim

Atakum Belediyesi'nin 5 ay önce hizmete açtığı Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde 650 kişinin ücretsiz eğitim aldığı bildirildi. 

Merkezdeki sınıfları gezen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Eğitim ve Eğlence Merkezi'nin gurur kaynakları olduğunun altını çizerek, "Eğitime destek geleceğe hizmet etmektir" dedi. 10 branşta 650 kişiye eğitim verilen merkezde gitar ve piyano eğitiminde başladığını belirten Başkan Bektaş, "Buraya geldiğimde farklı duygular hissediyorum. Cıvıl cıvıl çocuklar ellerinde kitap, defter bir şeyler öğreniyorlar. Onları öyle görünce bir kez daha ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyorum" diye konuştu. 

Merkezde eğitim alan çocuklarla ve yetişkinlerle sohbet eden Başkan Bektaş, vatandaşların övgü sözleriyle karşılaştı. Merkezin Samsun için bir şans olduğuna vurgu yapan İsmail Yeşilyurt, "Torunlarımız buradaki kurslarda eğitim alırken bizde boş zamanlarımızı değerlendirme fırsatı buluyoruz. Emekli biri olarak merkezin resim kursundan yararlanarak gizli kalmış yeteneklerimizin olduğunu fark ettik. Başkanımıza bu güzel eser için çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 14:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?