2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

7 genç polisi alarma geçirdi

Samsun eski Tekel binalarının çatısına çıktıkları iddia edilen, aralarında lise öğrencisi genç kızların da bulunduğu 7 kişi polisi alarma geçirdi


Edinilen bilgiye göre olay, Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan eski Tekel binasında bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Tekel binalarının çatısında maddi bağımlısı gençlerin olduğu ihbarı üzerine alarma geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği ile Gazi Polis Merkezi ekipleri, Tekel binalarında söz konusu şahısları aradı.

Polis, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye aracının merdiveni ile Tekel binasına giren polis,
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı yuvada kaldıkları ileri sürülen 18 yaşından küçük 3 kişiyi bina içinde yakalayarak itfaiye merdiveni ile aşağı indirdi. Bu sırada polisi görünce çatıdan aşağı inerek kaçmak isteyen 3'ü lise öğrencisi kız ile yine 18 yaşından küçük bir genç, polis tarafından yakalandı. 7 kişi, ailelerine teslim edilmek üzere polis araçlarına bindirilerek Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.


Tekel binalarında yakalanan 7 kişinin bağımlılık yapan herhangi bir uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanıp kullanmadıkları ise araştırılıyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 08:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?