6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

72 saatte bir mahalle projesi

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, '72 Saatte 1 Mahalle Projesi' kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 2. etap çalışmalarına başladıklarını belirtti.


Geçen günlerde uygulamanın ilk etabının tamamlandığını söyleyen Başkan Kaldırım, bu çalışmalar sırasında belediye ekiplerinin aralıksız olarak çalıştıklarını ve öncelikli sorunları tespit ederek bu sorunları giderdiklerini kaydetti. Mahallenin büyük olması nedeniyle çalışmaları iki etap halinde gerçekleştirme kararı aldıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, özellikle vatandaşlardan gelen olumlu tepkilerden çok mutlu olduklarını belirterek, "Sürekli hale getirdiğimiz ve kısa sürede birçok belediyeye örnek olan proje sayesinde mahallelerimizdeki öncelikli sorunların tespiti ve giderilmesi anlamında önemli bir yol kat ettik.

Çalışmalarımız aynı hızla devam edecek. Bu hızımızı vatandaşlarımızdan aldığımız destekten alıyoruz. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde de bize büyük destek verdiler" diye konuştu.


Projenin tamamlanması için 4 mahalle kaldığını söyleyen Başkan Kaldırım, Derebahçe, Fatih, Çay ve Hürriyet Mahallelerinde de gerçekleştirilecek olan projede farklı birimlerden 100 kişilik bir ekibin yer aldığını dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?