6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

72 Saatte çözüm

Gazi Belediyesi tarafından belde sınırları içerisindeki mahallelerin sorunlarının hızlı bir şekilde giderilmesi için hayata geçirilen '72 Saatte 1 Mahalle' projesinin durağı Fevzi Çakmak Mahallesi oldu.


Mahalledeki öncelikli sorunların tespiti ve bu sorunların giderilmesi için mahallede 72 saat boyunca çalışmalarını sürdürecek olacak 100 kişilik bir ekip, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’ın talimatıyla çalışmalara sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. Proje sayesinde bugüne kadar 20 mahallede geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “Bütün birimlerin büyük bir özveri içerisinde yer aldığı proje ile öncelikli sorunları tespit etmeye ve hızla ortadan kaldırmaya devam ediyoruz” dedi.


Sabah erken saatlerinde işlerine gitmek üzere evlerinden çıkan Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri, tüm cadde ve sokaklarda öncelikli sorunları gideren belediye ekiplerine ve Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım’a teşekkür etti. Projenin tamamlanması için 4 mahalle kaldığı öğrenilirken, bu mahallelerin Derebahçe, Fatih, Çay ve Hürriyet Mahalleleri olduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 13:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?