26
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

8 Mart'ı unutunca rötarlı kutladılar

Samsun’un Gaziosmanpaşa Mahallesi Toplum Merkezi’nin açtığı değişik kurslara devam eden kadınlar 8 Mart’ın kadınlar günü olduğunu unutunca rötarlı kutlama yaptı.

Canik Meşe Kültür Tesisleri’nde toplanan 150 kadar kadın yerel sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde eğlenirken, okuma-yazma kursuna devam eden 10 kadının da belgeleri Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Çelik tarafından verildi.

63 yaşındaki Saliha Aydın’a belgesini veren Muzaffer Çelik, "Bütün kadınlarımıza örnek oldunuz. Bundan sonra çok okuyun. İlmin yaşı yoktur. Çevrenizdeki kadınların da okumaları için elinizden gelen çabayı gösterin" dedi.

Müdürlüğü’nü Hicran Kınık’ın yaptığı Gaziosmanpaşa Mahallesi Toplum Merkezi aracılığıyla, buraya devam eden kadınların sosyal hayattaki başarılarına da dikkat çeken Muzaffer Çelik, "2-3 yıl önce bu mahallemizde yılgın, hayatından bezmiş kadınlarımız vardı. Bugün ise güler yüzlü, kendine güvenen bir kadınlarımız var. Aileyi ayakta tutan ve eşlerine destek olan kadınlarımızın kendinden emin ve başı dik olmasını istiyoruz. Her türlü desteği vermeye de hazırız. Rötarlı da olsa, gününüzü kutluyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 19:15:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?