4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

80 genç HEPAR'a katıldı

HEPAR SAMSUN İL BAŞKANLIĞI'NDA ROZET TÖRENİ

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile partiye katılan gençlere rozetleri takıldı.

HEPAR Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile gençlik kollarına katılan gençlere rozetleri takıldı. Partilerine 80 kişilik bir katılımın olduğunu söyleyen HEPAR İl Başkanı Ahmet Korkmaz, "Samsun merkez ve 7 ilçede örgütlenmiş durumdayız. Genç arkadaşlarımızdan partimize ilgi duyanların katılımı var. Partimizin gençlik kollarına 80 kişi katıldı" dedi.

HEPAR'ın Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da seçime girecek durumda olduğunu söyleyen İl Başkanı Korkmaz, "Mevcut siyasi gündemin içerisinde değiliz. Biz kendi örgütümüzü güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. 1 seneye kadar seçimlere hazır hale geleceğiz. Samsun'da seçime girmeyi garantiledik, kaldı ki Türkiye çapında da öyle. 61 ilde şu anda örgütlenmiş durumdayız. Partimize yoğun bir ilgi var. Şu anda ülkenin ihtiyacı olan iradeye sahibiz" diye konuştu. İl Başkanı Ahmet Korkmaz, partiye katılan gençlere rozetlerini taktı.

HEPAR SAMSUN İL BAŞKANLIĞI'NDA ROZET TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2010 Pazar 16:48:05
Güncelleme :16 Mayıs 2010 Pazar 18:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?