4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

81 engelliye yeni yaşam!

81 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE

Samsun'da 81 engelliye ücretsiz tekerlekli sandalye dağıtımı yapılarak yaşamları kolaylaştırıldı.

Samsun Valiliği, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Merkezi ve kamu yararına dernek statüsünde bulunan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği'nin işbirliğiyle ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye dağıtım töreni Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Hasan Özhan, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adnan İpekdal, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güler Kaya'nın katılımıyla gerçekleştiren etkinlikte yeşil kartlı, ekonomik ve sosyal yoksulluk içerisinde bulunan engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Engellilerin her zaman desteklenmesi ve sahip çıkılması gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Hasan Özhan, engellilerin sorunlarının giderilmesinin hem sosyal bir sorumluluk olduğunu hem de insanlık görevi olduğunu kaydetti.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güler Kaya, dernek olarak ülke genelinde 15 bin adet tekerlekli sandalye dağıtımının gerçekleştirildiğini belirtti.

Vali Yardımcısı Özhan, dernek üyesi Kaya'ya teşekkür plaketi verdikten sonra, hak sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

81 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE
81 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:11:03
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 13:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?