6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

81 gün sonra sahile vurdu

Samsun'da misafir olduğu evde baltayla öldürülerek 5 ayrı poşet içinde ırmağa atılan şahsın sağ bacağı 81 gün sonra sahile vurdu.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 81 gün önce meydana gelen olayda Engin P. (36), arkadaşı Sebahattin Y.'yi (43) gece evlerinde yatakta karısıyla birlikte yakaladığı iddiasıyla baltayla öldürüp tuvalette cesedini parçalayarak 5 ayrı poşet içinde ırmağa atmıştı.

Olaydan sonra yakalanan Engin P. ve eşi Reyha P. (29) suçu itiraf ederek tutuklanmıştı. Arama çalışmaları sonrası olaydan 11 gün sonra Mert Irmağı'nın denize döküldüğü yere yakın bir yerde çuval içinde Selahattin Y.'nin sol bacağı, olaydan 45 gün sonra Çarşamba ilçesinin Çaltı köyünde deniz kenarında kafası, olaydan 49 gün sonra ise Tekkeköy ilçesi Costal mevkisinde kolunun biri sahile vurmuş olarak bulunmuştu.

Cinayetin cesedinden bir parça ise olaydan 81 gün sonra bugün Samsun'un Baruthane mevkisi Fener Plajı'nda sahile vurmuş olarak bulundu. Sebahattin Y.'ye ait olduğu ileri sürülen sağ bacak kısmını bugün saat 10.00 sıralarında sahilde bulan Fener Plajı inşaatında çalışan işçiler, durumu polise bildirdi. Olay savcıya haber verildi.

Savcı, kesin tespit için söz konusu bacağı DNA testi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 16:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?