4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

ABD'ye imzalı protesto

Samsun Ülkü Ocakları, ABD ve işbirlikçilerinin Irak’taki katliamını kınamak amacıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırda imza kampanyası başlattı.

Vatandaşlar imza kampanyasına büyük ilgi gösterirken Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Osman Said Zengin, yaptığı basın açıklamasında, ABD’nin Irak’ta insanlık suçu işlediğine dikkat çekti.

Başta Felluce olmak üzere uygulanan vahşetin insanlık için utanç verici olduğunu dile getiren Zengin, "Dünyanın kayıtsızlığı ise bizleri daha büyük boyutta kahretmektedir. Dünya Müslümanları, haçlı zihniyeti taşıyan emperyalizm sırtlanı karşısında kuşatılmış durumdadır. Büyük Ortadoğu Projesi, Haçlı zihniyetinin kılıfıdır. Bu kılıfın önünde, arkasında duran ve destek veren herkes dökülen kanın suç ortağıdır. Bugün Türkiye’deki iktidarın propagandalarıyla da millet adeta uyutulmaktadır" dedi.

Türk milletinin asırlardır mazlumun yanında, zalimin karşısında olduğuna da dikkat çeken Zengin, "Müslümanlar kadın, çocuk, yaşlı denilmeden katledilip camilerimiz bombalanırken ve cemaati kurşunlanırken sessiz durmak hangi Müslüman’a yakışır? Bugün ses çıkarmazsak yarın aynı acıları bizler de yaşarız. Biz emperyalizmin karşısında aşılmaz duvar olmalıyız. Dünyaya adalet dağıtmış bir milletin mirasçıları olarak, sorumluluğumuzun farkına varmalıyız. Milli ve dini kimliği değiştirilmeye çalışılan Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi’nde vatansız bırakılmaya çalışılan Müslümanlar, gündemin ana maddesi olmalıdır" diye konuştu.
Zengin, Siyonist destekli haçlı faşizminin sadece Iraklı Müslümanlara değil, tüm İslam değerlerine saldırdığını, ABD’nin Müslümanlar üzerindeki katliamını kınadıklarını ve ABD’nin hesap vereceğini de sözlerine ekledi.

samsun
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 14:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?