5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Abla ifade değiştirdi

Samsun'da, 14 yaşındaki bir kızın öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan ve ilk ifadesinde kardeşini kendisinin kazaen vurduğunu söylediği ileri sürülen şüpheli ablası ifade değiştirerek, kız kardeşini kendisinin vurmadığını, A.A.'ya ait olan silahın kazaen patlaması sonucu kardeşinin vurulduğunu söylediği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, şüphelilerin Yeni Mahalle Hurdacılar Çarşısı'nda olduğunu söylediği olayın, Uludağ Mahallesi Mevlevi Sokak'ta meydana geldiğini belirledi. A.A. (26), M.O. (25) ve Z.Ç. (17) (abla), 14 yaşındaki Z.Ç.'yi, silahla sol göğsünden vurulmuş halde Samsun Devlet Hastanesi'ne arabayla getirdi. Durumu ağır olan Z.Ç., acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kız kardeşini yaralı halde hastaneye kaldıran Z.Ç. ile erkek arkadaşı M.O, polis tarafından hastane bahçesinde gözaltına alındı. 

Dün akşam saat 20.15 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise çelişkili ifadeler veren abla Z.Ç, ilk ifadesinde olayın Hurdacılar Sitesi'nde meydana geldiğini ve kardeşini kazayla kendisinin vurduğunu söylediği öne sürüldü. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan şüpheli Z.Ç, yapılan sorgusunda ifade değiştirerek, plakasını bilmediği bir otomobilin içerisinde A.A, M.O. ve kız kardeşi Z.Ç. ile birlikte otururlarken, A.A.'ya ait olan silahın kazaen patlaması sonucu kız kardeşinin vurulduğunu söylediği belirtildi. 

Polis, silahın kimin elinde patladığını araştırırken, olayın ardından silahın sahibi A.A.'nın kayıplara karıştığı ifade edildi. Z.Ç.'nin erkek arkadaşı M.O. ise cinayet bürosunda gözaltında tutulurken, firarda olan A.A.'nın yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 17:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan konuşum IP: 88.229.59.xxx Tarih : 13.11.2006 09:16:47
ah be küçük monalisam bu dünyanın nesini beğenmedinde bu yaşında melek olup ahirete uçtun.Ben senin yokluğuna nasıl alışcam.kim bana serkan ani avuna bak gamze yengeme bakıyo dövecem onu ha dicek.seni ben nasıl unuturum be güzel monalisam.ayrılığın beni o kadar çok yıktıki.alışamıyorum sensizliğe.nur içinde yat bebeğim.mekanın cennet olsun.yaşadığım boyunca daima kalbimde olcaksın.seni çok seven abin serkan.