2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Açık havada hatıra fotoğrafı

Samsun'da dünyaevine giren genç çift, düğün töreni öncesi şehrin çeşitli yerlerini gezerek hatıra olması amacıyla doğal ortamda fotoğraf çektirmeyi tercih etti.


Fehmi-Selin Özdemir çifti, Star Düğün Salonu'nda yapılacak merasim öncesi açık havada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şehrin çeşitli yerlerinde hatıra amacıyla düğün fotoğrafı çektiren Fehmi-Selin Özdemir çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Şehir merkezindeki Sahil Yolu üzerinde bulunan tren rayları ve vagonlarında hatıra fotoğrafı çektiren Fehmi-Selin Özdemir çiftinin yakınları da yanlarında yer aldı. Eşiyle doğal ortamda fotoğraf çektirmeyi istediklerini belirten Fehmi Özdemir, "Fotoshoplu
görüntülerden uzak durmak ve hatıra olarak saklayacak eserlerimizin doğal olmasını istedik. Samsun güzel bir şehir ve bu şehirde hatıra fotoğrafı çektirmek bize daha mantıklı geldi. Bu sayede şehrin çeşitli yerlerini gezerek anılarımızı ölümsüzleştiriyoruz" dedi.


Düğün öncesi gerçek ortamda fotoğraf çektirmenin önemine değinen Selin Özdemir ise fotoshoplu resimlerin gerçeği tam olarak yansıtmadığını kaydetti. Fotoğraf çekimlerinin ardından çift, düğün salonunda yapılan merasimle dünyaevine girdi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 14:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?